Hdd Datarecovery Computer Hard

Flash File Recovery

Flash File Recovery je velmi šikovná aplikace, kterou ocení každý fotograf, nebo kdokoliv, kdo pracuje s obrázky a musí se potýkat se ztrátou uložených souborů. Flash File recovery umí obnovit poškozené nebo nečitelné soubory typu JPEG, TIFF, PNG, RAW, AVI, MOV, MPG / MPEG a mnohé další. Flash File Recovery je velmi užitečný program na obnovu ztracených souborů a dat.

Flash File Recovery – podporované paměťové karty

Mezi hlavní přednosti Flash File Recovery patří schopnost zachránit fotky z poškozených flash disků (a to i včetně vestavěných pamětí ve fotoaparátech). Podporuje různé druhy paměťových karet. Flash File Recovery dokáže zachránit jak omylem smazaná data tak i data z poškozených paměťových karet nebo obecně z flash disku.

Flash File Recovery podporuje širokou škálu paměťových karet: Smart Media, Compact Flash, Memory Stick, MicroDrive, xD Picture Card, Flash Card, PC Card, Multimedia Card, Secure Digital kartu, a další.

Mezi hlavní přednosti programu Flash File Recovery patří především celková jednoduchost a snadnost použití. Je to bezesporu jeden z nejlepších nástrojů na záchranu dat z poškozených flash karet a disků. Není potřeba být počítačový odborník nebo se zabývat složitým nastavením abyste dokázali obnovit ztracená data. Stačí jedno kliknutí. Program podporuje operační systémy Microsoft Windows 9x/NT/2000/2003/XP/Vista.

Přečtěte si zajímavý článek:  USB Flash disk

Záchrana fotek pomocí Flash File Recovery

Přínosy a kvality programu Flash File Recovery ocení nejenom profesionální fotografové, ale kdokoliv kdo potřebuje zachránit fotky (ať už z dovolené, ze svatby nebo za jakékoliv jiné příležitosti). Flash File Recovery dokáže pomoci bez ohledu na to, jestli se jedná jen o omylem smazaná data, nebo jestli došlo k nějakému poškození paměťové karty.

Flash File Recovery ke stažení zadarmo

Program nabízí možnost stažení zdarma a vyzkoušení v bezplatné trial verzi. Sami si tak můžete zkusit program stáhnout a nainstalovat a vyzkoušet, jestli vám tento program dokáže zachránit vaše fotky nebo jiná cenná data uložená na flash kartě či disku.